Aanbod & Ervaringen

Aanbod

 

Care on Call biedt een uitgebreid pakket aan zorg en ondersteunende activiteiten voor korte of langere termijn. U kunt hierbij denken aan:

 

  • Ondersteuning bij douchen/wassen/aankleden
  • Medische en verpleegtechnische handelingen
  • Praktische ondersteuning zoals klusjes in huis, schoonmaken, boodschappen, maaltijdbereiding 
  • Activiteiten die het geheugen en zelfredzaamheid stimuleren
  • Mantelzorg ondersteuning
  • Doktersbezoek
  • Meedenken voor wat betreft aanpassingen in huis
  • Reiki en voetmassages
  • Creatieve activiteiten zoals het maken van een "fotodeken"
  • en wat er verder nodig is....

 

Care on Call  werkt nauw samen met andere zorgverleners en kan, indien nodig, andere professionals inschakelen. Op deze manier krijgt u de best denkbare zorg.

  

 

 Ervaringen

...."Ik ben ontzettend blij met Marij die sinds enige tijd een paar uurtjes per week bij mijn moeder thuis komt.

Ze heeft een zeer aandachtige en persoonlijke benadering en heeft echt gezocht naar de juiste invalshoek om meer in contact met mijn moeder te komen. Samen dingen doen bleek de beste manier aangezien mijn moeder niet zo'n prater is. Naast scrabbelen en wandelen wordt er nu samen gekookt en gegeten op vrijdag. Heel fijn en belangrijk voor mijn moeder dat Marij haar met dit soort huiselijke dingen kan begeleiden. Hopelijk kan ze op deze manier nog heel lang thuis blijven wonen.

Daarnaast geeft ze mij als mantelzorger ook meer ruimte en vertrouwen te weten dat zij er is.

Marij stuurt regelmatig een verslagje en het contact met haar is open en direct. Een grote aanwinst!

Sonja M. v. H. (dochter)

  

..."Marij heeft geen voorwaarden vooraf en geen protocollen, ze is er en begrijpt de situatie. Voor Jan was het daardoor niet zo erg dat ik wegging als Marij bij hem was. En ik kreeg net dat beetje vrijheid terug dat ik als mantelzorger zo nodig had."

 Joppie B., echtgenote

 

   ..."ik lees net nog even je verslag van 6 en 7 september door en de tranen springen in mijn ogen. het is zó mijn moeder!!....

Elly D., dochter

 

..."Het is een groot compliment aan Marij, dat het haar gelukt is het vertrouwen van mijn moeder te winnen. Ze wist mijn moeder regelmatig aan het lachen te krijgen en haar een goed humeur te bezorgen. Voor alles wat mijn moeder kwijt wou, had ze een luisterend oor en nam ze de tijd. Ze weet de juiste toon te vinden en is beslist niet betuttelend. Marij deed wat er 'moest' gebeuren maar liet mijn moeder daarbij volledig in haar waarde. Ze gaf altijd goede feedback, zowel mondeling als schriftelijk, zodat iedereen wist wat zich die dag had afgespeeld en waar op gelet moest worden" 

Liesbeth vd R., dochter